Само в BulNews! Заловеният дрогиран шофьор във Враца е синът на собственика на „Екофрут“ Емил Марков

Само в BulNews! Заловеният дрогиран шофьор във Враца е синът на собственика на „Екофрут“ Емил Марков Заловеният вчера във Враца дрогиран шофьор е Емилио Емилов, научи ексклузивно агенция BulNews.
20-годишният младеж е син на собственика на местната фирма за международен транспорт „Екофрут“ Емил Марков.
Вчера в реално време единствено медията ни съобщи за акцията, при която врачанинът беше заловен да шофира след употребата на упойващи вещества.

От последните минути! Хванаха с наркотици във Враца сина на популярен бизнесмен /снимки/

Първоначално по молба на родителите му BulNews не съобщи името на дрогирания шофьор. В редакцията на медията обаче се обадиха много читатели, които настояваха да не правим компромис и да огласим кой е той. По тази причина днес ние правим обществено достояние името на Емилио Емилов.
Младежът има лоша слава във Враца. В града упорито се коментират няколко побоя, които той е нанесъл над свои опоненти. Емилио има забрана да влиза в почти всички заведения в областния център заради скандалите, които непрекъснато провокира. Наскоро е опитал да ошамари дори и началника на районното управление Димитър Шейнов. От неговия буен нрав е пострадало и детето на местен магистрат, което е получило средна телесна повреда. Вече беше залавян да шофира след употребата на алкохол, но очевидно това не го спира да дерибейства на пътя. Актуалната градска легенда е, че за да докаже колко е могъщ, чертае бяла линия, дълга 1 метър!
Въпреки това срещу богаташкото синче не се взимат никакви мерки от страна на правосъдието. Младежът се е самозабравил и само като по чудо все още не е стигнало до смъртен случай сред децата в града.
В обществото усилено се коментира, че причината за тази безнаказаност се крие в парите на баща му Емил Марков, който прави всичко възможно да го спаси от затвора.
Случаят във Враца силно напомня за този с прокурорския син в Перник, който бе озаптен и то едва след като срещу него застана цялата държава.
Сега задача №1 на обществото във Враца е да следи с повишен интерес какво ще се случи с дрогирания Емилио и кой магистрат няма да си свърши работата както трябва. Вчера по време на полицейската проверка присъстваше и адвокатът на семейството Христо Петков. Както се казва-следете пътят на парите. Не трябва да се забравя, че баща му с лекота може да купи цялата сграда на Съдебната палата, стига да има нужда от това.
Агенция BulNews си запазва правото да огласи името на прокурора, който ще работи по повдигането на обвинение на богаташкото синче. При нужда ще се търси и намесата на главния прокурор Иван Гешев.
18.01.2023, 09:07 часа
43900 10
Коментари

?

18.01.2023, 17:30 часа
А като е толко добЪр баща му що е дал на наркоман кола a6s

.

18.01.2023, 17:25 часа
Баща му не ти плати,и затова му написа името

ceci lamqta

18.01.2023, 14:48 часа
Q SI PUSHA BILKA I SHMURKAM LEPILO I MOE ME FANETE ZA PARAFINOVIQ UI POLICAI PEDERASI

opa

18.01.2023, 11:38 часа
на знам какъв тарикат е, ама щом първата му работа е да звънне на мама и тати... ясен ми е хахах

restart

18.01.2023, 11:13 часа
Баща му цел живот бачка човечеца, за семейството и накрая сина му да излезе прост наркоман, жалко!

куку

18.01.2023, 10:20 часа
това е един комплексирано човече гледало филми от миналото но татко пак ще извади голямата торба с подаръците за господата от властта!!!

ЕНГ

18.01.2023, 10:02 часа
Дано не се покрияте нещата че Враца ще пламне, надяваме се да си получи заслуженото какво всеки друг, това че е син на този и онзи не го оправдава, нека избие невинните хора на пътя другия път когато е пиян и дрогиран тая ЖЕНА.

БАЦЕ

18.01.2023, 09:56 часа
Чест прави на медията Ви, че огласявате имената на тези дебили. А че всичко ще се покрие е ясно, няма държава.

Алекс - оранжерията

18.01.2023, 09:30 часа
Емилио, опропасти баща си, брат!

Ичо Транс

18.01.2023, 09:12 часа
Личи си му че е ганстер , с тая изписана брада и тия оскубани веждички . Откраднете му пинсетата и нема да излезне от тех момчето
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha