Ефектът BulNews! Иван Грозданов привикан в София, дава писмени обяснения по скандалите в НОИ-Враца

Ефектът BulNews! Иван Грозданов привикан в София, дава писмени обяснения по скандалите в НОИ-Враца Все още директорът на НОИ-Враца Иван Грозданов е бил привикан в София, научи агенция BulNews.
Поводът за тази реакция на управителя на осигурителния институт Ивайло Иванов са публикациите в медията ни за кулинарните оргии, които се организират от години в сградата на институцията във Враца.

След 15 г. кулинарни оргии в НОИ-Враца: Кой ще уволни „Вечната Амбър“ Иван Грозданов?!

Още след първата статия „Вечната Амбър“ сред директорите в града под Околчица получил нареждане веднага да замине за столицата. Пред началниците Иван Грозданов се опитал да омаловажи скандала, но след като не успял да прозвучи убедително, бил принуден да даде писмени обяснения.
Това действие е крайно обидно за всеки регионален директор и обикновено се прави преди налагането на сериозно наказание. Дали ставащото в София е предвестник на рокади на институцията във Враца, не е ясно, но не и изключено.
За дългогодишните порочни практики на Иван Грозданов са уведомени президентът Румен Радев и служебният премиер Гълъб Донев.
Случайно или не, но промените в местната структура на НОИ вече са факт. Като за начало са обявени конкурси за 2 свободни позиции и е твърде възможно този процес да има бъдеще.
25.01.2023, 08:50 часа
5615 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha