Само в BulNews! Вижте кой гръмна заек по време на лов край Мездра и сега му се пише лошо /снимка/

Само в BulNews! Вижте кой гръмна заек по време на лов край Мездра и сега му се пише лошо /снимка/ Стана ясно кой гръмна незаконно заек по време на лов край Мездра. 
Припомняме, че по-рано днес от полицията във Враца съобщиха за незаконно отстреляно животно.

Ловджия от Бели извор отстреля незаконно заек край Мездра

Случаят е маловажен, но предизвика особен интерес сред хората и малко след това репортер на агенция BulNews успя да открие ловеца, гръмнал заека – Васил Русинов от Бели извор.
34-годишният ловджия работи в софийска фирма във Враца, която се занимава с ремонта на язовирите.
Мъжът излязъл на лов за вреден дивеч със свои колеги вчера, до мездренското село Руска Бела. Около 10.30 часа, докато се оглеждали за хищници, в загъстена местност Васил видял силует, който според него приличал на чакал и възпроизвел изстрел. След него животното паднало мъртво. Когато 34-годишният мъж се приближил, учуден установил, че е убил заек, а не чакал.
„От 10 години съм ловец и за първи път ми се случва да объркам животно. Винаги съм бил с изрядни документи и съм спазвал закона. Никога преди не ми се е случвало подобно нещо, но съм готов да понеса последствията“, заяви пред медията ни Васил.
По случая вече е образувано досъдебно производство.
30.01.2023, 13:02 часа
8551 3
Коментари

Реалистка

30.01.2023, 22:51 часа
Интересно, убийци на деца и възрастни хора са на свобода или пък на кеф - режим в затвора, а това момче да го изправим на мегдана и да хвърлим ро камък, така ли?

ОНИО

30.01.2023, 16:53 часа
Това си е чист тероризъм! Тоа човек незабавно да се изпрати у Гуантанамо за разследване. Сигурно следваща му цел е некое посолство!

калайджиата

30.01.2023, 14:58 часа
Ебати новината не спирам да плача направо съм потресен
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha