Само в BulNews! Първи СНИМКИ на задържания за зверското убийство във Враца и неговата жертва

Само в BulNews! Първи СНИМКИ на задържания за зверското убийство във Враца и неговата жертва Малко след като жестоко убийство потресе врачани, агенция BulNews се сдоби с първи снимки на задържания и неговата жертва.
Припомняме, че бруталното престъпление бе извършено тази нощ, а за него съобщи отново преди всички медията ни.

Брутално убийство във Враца! Заклаха възрастна жена, има арестуван /снимки/

По неофициална информация задържан по случая е зетят на убитата Пепа – 35-годишният Димитър Иванов. До жестокото убийство се стигнало след битов скандал. Според хора, живеещи в блока, през нощта чули викове и крясъци, идващи от апартамента на 62-годишната жена. Тъй като обаче това се случвало често, никой не обърнал внимание на поредната разправия. По думи на съседи, сутринта около блока гъмжало от полиция, а малко по-късно станало ясно, че скандалът прераснал във физическо нападение от страна на заподозрения Димитър, което се оказало фатално за Пепа.
Дъщерята на убитата жена – Деница, и Димитър са заедно от няколко години. През януари 2022 г. двамата се сгодили, а малко по-късно тя забременяла. Двамата имат момиченце на 5 месеца, което носи името Марая.
Очаква се малко по-късно от полицията и прокуратурата във Враца да дадат подробности по случая.
31.01.2023, 13:08 часа
39373 3
Коментари

ИЗРУДА

01.02.2023, 11:59 часа
Каквото и да е правила таа усойница , тоя психопат няма право да и кръцне гръцмуня така, В крайна сметка винаги може да им тегли по една майна на тия скрофи и да си бие камшика. Което винаги е по-доброто решение на проблема!!!

язе

31.01.2023, 15:52 часа
Тоа дзвер му а скинал дните

мичето

31.01.2023, 14:54 часа
Тъщата е била ачегьоз,на момчето му е паднало пердето и те ти тотал-щета.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha