Трагедия на пътя! Откриха блъсната и убита рускиня край Берковица, извършителят е избягал

Трагедия на пътя! Откриха блъсната и убита рускиня край Берковица, извършителят е избягал Трупът на рускиня е бил открит край пътя до Берковица, научи ексклузивно агенция BulNews. 
Трагедията се е разиграла след 19 часа вчера. Случаен минувач забелязал в банкета на излизане от града след разклона за село Бързия безжизнено тяло. Ужасеният човек незбавно подал сигнал в полицията и на мястото се отзовал екип на местното районно управление. 
При направения оглед на местопроизшествието е установен труп на жена, лежаща по очи край шосето. Ясна е самоличността ѝ – 59-годишна рускиня, живееща в село Бързия. По тялото ѝ имало следи и травми, присъщи на такива, причинени от блъскане на превозно средство. На мястото обаче нямало никого. 
Оказва се, че това не е първият подобен инцидент с въпросната рускиня. В края на миналата година тя отново е била блъсната от кола в квартал „Раковица“. По думите на свидетели, тогава жената била в нетрезво състояние. 
Какво е довело до сегашния трагичен инцидент – тепърва ще се установява. Полицията издирва колата и извършителя. Работата по случая продължава. 
 
15.02.2023, 10:13 часа
6781 1
Коментари

++++

15.02.2023, 10:49 часа
Както винаги руснаците винаги са пияни!Била се е натрескала с водка.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha