Организират открит турнир по шахмат в Монтана

Организират открит турнир по шахмат в Монтана Младежкият дом в Монтана ще е домакин на Открит турнир по шахмат на 25 февруари от 10 часа. Той се организира от общината със съдействието на Общински младежки дом и е във връзка с приза “Монтана – Европейски град на спорта 2023 г.“.
Право на участие в него имат всички, които желаят да премерят сили на шахматната дъска. Участниците ще бъдат разделени на две групи: група „А“ - за всички възрасти, които не попадат във втората група и група „Б“ - за деца до 12 години. Турнирът ще се провежда по Швейцарска система. За съставянето на двойките ще се използва програмата „Swiss Manager”. Класирането е според набраните точки. В случай на равенство в точките ще се взимат предвид следните допълнителни показатели – Бухолц, резултат от директна среща между състезателите и Бухолц медиана. Победителите ще получат парични награди, осигурени от Община Монтана и грамоти.
За записване и допълнителна информация може да позвъните на телефон: 0886 55 64 84 - Людмил Пейчев или в събота на място в Младежкия дом. Наредбата за провеждането Открития турнир по шахмат е публикувана на фейсбук страницата: Общински младежки дом - Монтана.
20.02.2023, 12:16 часа
850 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha