Зов за помощ! Болно детенце от Враца има нужда от нашата подкрепа

Зов за помощ! Болно детенце от Враца има нужда от нашата подкрепа Болно момченце от Враца има нужда от нашата помощ, за да живее, научи агенция BulNews.
Ники има нерадостната съдба да е с тежко терминално заболяване – последна фаза на бъбречна недостатъчност.
Единственият му шанс за живот е трансплантация на бъбрек, но това не е ясно кога ще се случи, тъй като няма донор и е в листата на чакащи.
Дотогава Ники ще бъде на диализа. За съжаление често се влошава, а досега е преминал през около 10 операции в рамките на година. Преди време Ники е имал много тежка хоспитализация, която продължила три месеца. Бил далеч от вкъщи и от близките си, а финансовите средства не били достатъчни с родителите му да се справят сами.
Сега детето провежда една диализа с катетър през корема, която се прави от майката вкъщи. Необходимо е катетърът да се смени и коригира оперативно за четвърти път.
Досега операциите са се е правили в болница Пирогов, но за съжаление неуспешно. Сега от диализният център препоръчват лекар от частна болница, който се занимава само с подобни манипулации за коремна диализа, като до момента всичките му операции са успешни.
Цените са много високи и за съжаление семейството няма възможност да подсигури цялата сума. Болницата работи и с направление, но то покрива само престоя, без консумативи, операция и изследвания.
Сега Ники е в много тежко състояние. Той ще премине на хемодиализа на апарат и не се знае, нито колко ще е престоят в болницата, нито какво ще се прави и колко ще струва, тъй като операциите е възможно да са две, а не една.
Всеки, който има възможност и желание да помогне на Ники и неговото семейство в борбата за живот, може да го направи по следния начин:
BG90UBBS88881000097392
С титуляр: Виолина Дамянова-Петрова
Violina Damyanova-Petrova
Основание: да помогнем на Ники
24.02.2023, 10:07 часа
10431 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha