Любовна драма в Северозапада! Люта врачанка погна с нож мъжа си в Монтанско, опита се да го убие

Любовна драма в Северозапада! Люта врачанка погна с нож мъжа си в Монтанско, опита се да го убие Жена от Врачанско показа лютия си нрав, след като подгони с нож мъжа си и се опита да го убие, научи агенция BulNews. 
Любовната драма с елементи на хорър се е разиграла вчера в ломското село Черни връх. Между млада двойка, живееща на семейни начала, възникнал свиреп скандал. В разгара на свадата 22-годишна жена хванала нож и подгонила с него с година по-младия си приятел. Освирепялата дама, която е от област Враца, успяла да наръга няколко пъти възлюбения си в областта на корема и лявата предмишница.
Мъжът, уверил се от първо лице в пословичния нрав на врачанки, се озовал в болницата в Лом. Лекарите в спешния център подали сигнал в полицията за жертвата на домашно насилие и по случая незабавно започнало разследване. 
На местопрестъплението е извършен оглед, разпитани са свидетели и са иззети веществени доказателства. Оказало се, че след свадата жената се прибрала у дома си във врачанско село. Тя била открита там от униформените, които ѝ щракнали белезниците и я прибрали в ареста. Предстои да ѝ бъдат повдигнати обвинения за опит за убийство, казаха от полицията. 
В крайна сметка на мъжа му се разминало… този път. Лекарите в Лом са категорични, че опасност за живота му няма. Той обаче се уверил в истинността на народното твърдение, че от Враца и котка не се взима, камо ли жена…
 
24.02.2023, 11:15 часа
18982 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha