Бой пред „Буркана“! Коварно нападнаха врачански полицай, нападателят се издирва /снимки/

Бой пред „Буркана“! Коварно нападнаха врачански полицай, нападателят се издирва /снимки/ Служител на МВР е бил пребит тази нощ пред дискотека „Буркана“ във Враца, научи агенция BulNews.
Малко след 4 часа сутринта по неустановени на този етап причини мъж издебнал в гръб полицая Иван С., ударил го, след което избягал. При падането си униформеният разбил главата си и си глътнал езика.
Негов приятел незабавно подал сигнал на тел. 112 и на мястото на боя пристигнал спешен екип и патрул на полицията. Бързата реакция на лекарите спасила живота на пострадалия, който бил закаран за допълнителни прегледи в болницата.
На този етап е ясно, че от 5 години той работи като „Младши инспектор“ в Участък „Дъбника“. 
В Спешното главата му била зашита и той се прибрал вкъщи.
Разследващите прегледали записите от камерите и бързо установили кой е извършителят на нападението - 25-годишен жител на областния град. В момента той се укрива, но колегите на пострадалия са оптимисти за неговото залавяне.
Дискотеката „Буркана“ често сменя името си, но си остава същият генератор на проблеми в нощна Враца. В нормална европейска държава това сборище на наркомани и алкохолици не би получило лиценз за работа. В същото заведение върлува и бандата на проблемния наркоман Емилио Емилов, станал известен като Емилио Коката. Време е обществото да заеме категорична позиция срещу съществуването в този вид на тази дискотека, за да не се стигне скоро до нов смъртен случай. Пред нея вече има убити хора и въпреки това МВР не предприема мерки за затварянето й.
Вероятно поредният пребит полицай ще отвори широко затворените очи на правораздавателните органи и гражданите ща видят реални действия срещу самозабравилите са печелбари.
По нанесения побой тази нощ вече е образувано досъдебно производство.
26.02.2023, 12:45 часа
19424 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha