Пламен Бобоков обяви Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев за един организъм

Пламен Бобоков обяви Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев за един организъм Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, представителят на ДПС Делян Пеевски и гравният прокурор са един организъм, заяви русенският бизнесмен Пламен Бобоков в интервю за "Нова телевизия".
По думите на предприемача, който бе обвинен в схема за незаконно загробване на опасни отпадъци, но делото претърпя крах и той съди България, Пеевски е главата, тялото е Борисов, а Гешев е имунната система на този организъм. Той обаче е разстроен.
Бобоков заяви още, че според него бившият премиер “има участие” в създаването на двата списъка с имената на санкционирането от САЩ по закона “Магнитски”, а наличието на бившия финнасво министър и негова дясна ръка Владислав Горанов в тях означава, че и самият той ще фигурира в следващ такъв.
“Очаквах доста по-заслужили деятели да намерят място там, като Бойко Борисов и Иван Гешев. Наличието на Горанов в тези списъци означава, че не е далече и времето, когато ще видим и Борисов в тях. Смятам, че той има участие в създаването на двата списъка “Магнитски”. Той е човек, който, за да спаси себе си, е готов да жертва всички. За него няма никакво значение родината, партията, децата и внуците му. Има значение само собственото му оцеляване”, каза Бобоков.
Според него обещанието на членове на ГЕРБ да подкрепят антикорупционно законодателство означава, че “Борисов ще жертва Гешев”.
Бизнесменът е твърдо убеден, че делата срещу него за имали за цел “да ни се затвори устата, защото не сме били от близкия кръг на Борисов”.
“В основата на всичко, което ни се случи, винаги е стоял Борисов и неговите психопатии за оцеляване. Гешев е изпълнител. Пеевски се възползва от ситуацията, той е по бързите сделки”, коментира бизнесменът и допълни, че конфликт между президента Румен Радев и Бойко Борисов не съществува.
“Тогава имаше конфликт между президента и Борисов. Съдейки по действията на Радев, изглежда, че вече са в близки отношения”, каза още той.
“Липсата на справедливост отсъства в нашето общество. В основата на всичко това е мафиотизираната държава. Всички структури, изградени от Борисов, са с подкрепата на Пеевски и Гешев. Всички въпроси ще се решат, когато Борисов влезе в затвора. Това е много просто, елегантно и добро решение за нашето общество”, заяви още Бобоков.
Самият той продължава да поддържа отношения с президента Румен Радев, но се чуват много по-рядко. „Вече гледаме в различни посоки с президента. Вече всички виждат промяна в него", добави бизнесменът.
26.02.2023, 19:50 часа
1016 1
Коментари

Бако

27.02.2023, 01:53 часа
А бойко обвини жена му за (не) един оргазъм
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha