За учителя с любов! Ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ обраха овациите във Враца с невиждана изненада към класния си ръководител /снимки+видео/

За учителя с любов! Ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ обраха овациите във Враца с невиждана изненада към класния си ръководител /снимки+видео/ Уникална изненада спретнаха на класния си ръководител дванадесетокласници от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ във Враца, научи агенция BulNews. Учениците събраха погледите на врачани в центъра на града и трогнаха до сълзи не само преподавателя си, но и всички минувачи навръх празника на жената 8 март. 
Датата не е случайна, тъй като в класа преобладават момичетата. Същия ден учениците от билогичната паралелка XII „д“ имали час при любимия си класен ръководител Ивайло Лалков. На дъската те били подготвили кръстословица с биологични въпроси, отговорите на която формирала думата „Сувенирната“. С малко помощ от своите ученици, г-н Лалков отишъл на точното място в уреченото време, където заварил уникалната изненада. 
На електронния билборд пред бившето кино „Коларов“ стояла обща снимка на класа с класния ръководител с въпроса „Ще дойдете ли с нас на бала“. Учениците се били постарали още с балони, димки и фойерверки. 
Невижданият жест събрал минувачите в центъра на града. Хората се трогнали и приветствали децата и учителя им с бурни аплодисменти. 
Г-н Ивайло Лалков останал без думи от изненадата на своите ученици. Той споделил, че това е петият му випуск, но за първи път му отправят подобна грандиозна и вълнуваща покана. Естествено, той приел да придружи възпитаниците си на бала им. 
Децата от XII „д“ клас благодарят на Община Враца, откъдето им оказали пълно съдействие в изненада за техния учител. 
10.03.2023, 08:50 часа
7984 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha