Браво! Разкриха няколко кражби на пари и вещи във Врачанско

Браво! Разкриха няколко кражби на пари и вещи във Врачанско Полицаи разкриха няколко кражби на пари и вещи във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
На 28 февруари е било получено съобщение от врачанка, която е заявила, че неизвестно лице й е отнело противозаконно сумата от 500 лири и 20 лева.
От проведените оперативно-издирвателни мероприятия било установено, че съпричастен към извършеното деяние е 21-годишен младеж, също местен жител.
Около 16.20 часа на 23 февруари е било получено съобщение от жител на града под Околчица, който е заявил за кражба на телевизор. 
Униформените разкрили извършителя на деянието - 38-годишен врачанин. 
В сряда е било получено съобщение за извършена кражба на обувки на стойност 400 лева.
От проведените ОИМ е било установено, че апашът е 30-годишен врачанин.
В четвъртък е било получено съобщение от оряховчанин, който е заявил, че неизвестен извършител е откраднал моторен трион.
Служителите на реда успели да разкрият апаша - 29-годишен местен жител, като същият е бил задържан за срок до 24 часа.
Вчера е подаден сигнал за извършена кражба от частен дом в село Търнак, на готварска печка, пералня, оградна мрежа, пръскачка за лозе и други вещи.
От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, полицаите са разкрили крадеца - 52-годишен жител на населеното място.
Откраднатото е върнато на собственика, а по случая е образувано досъдебно производство.
В Участък Роман, във връзка с получен сигнал от жител на село Камено поле, че неизвестно лице е откраднало дървена стълба, е било установено, че извършител е 59-годишен от същото село.
 
Снимката е илюстративна.
11.03.2023, 11:44 часа
1249 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha