"Бдин" с ценна победа над "Академик" в Свищов /снимки/

"Бдин" с ценна победа над "Академик" в Свищов /снимки/ "Бдин" Видин победи с 3:1 "Академик" в Свищов в среща от 18 кръг на Северозападната трета лига.
С два гола за гостите се отличи Тома Ушагелов, веднъж се разписа Цветомир Тодоров.
Мачът предложи на зрителите много единоборства, жълти картони и битка в средата на терена. И двата отбора имаха шансове, но по-концентриран пред гола се оказа по-опитният отбор на "Бдин".
Тома Ушагелов отбеляза за 1:0 в 30-ата минута с хубав удар от въздуха. При този резултат завършиха първите 45 минути.
Пет минути след началото на второто полувреме Мартин Колев върна интригата в мача, завършвайки атака на домакините с изстрел от границата на наказателното поле за 1:1. Попадението вдъхна кураж на футболистите на "Академик" за нещо повече в срещата, те се настаниха по-трайно в наказателното поле на гостите, но това даде възможност да бързи контраатаки на "Бдин".
В 72 минута Цветомир Тодоров прекърши устрема на домакините с премерен удар от 15 метра. Само две минути по-късно всичко в мача приключи след второто попадение на централния нападател на видинчани Ушагелов.
В следващия кръг "Бдин" е домакин на дублиращия отбор на "Ботев" /Враца/. Мачът е в събота, 18 март, от 14:30 часа на стадион "Георги Бенковски".
11.03.2023, 17:15 часа
779 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha