Спипаха тарикат да краде ток в Монтана, друг се вързал към имота на комшийка

Спипаха тарикат да краде ток в Монтана, друг се вързал към имота на комшийка Двама души са спипани за кражба на ток в Монтанско, съобщиха от полицията.
Непълно отчитане на потребена електроенергия е установено в жилище в ж.к. Младост“ в областния град. Вчера след сигнал служители на енергийно дружество съобщили за неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа от апартамент с титуляр на партидата 46-годишен монтански жител. На местопроизшествието е извършен оглед от служители на реда, при който е установено ел. табло, на който е прикачен проводник и създадени условия за непълно отчитане на потребена електрическа енергия. По случая е образувано досъдебно производство.
Неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа е установено и в частен имот в берковското село Бързия. Вчера около 12.10 чaса в полицията постъпил сигнал от 77-годишна софийска жителка. Тя се оплакала, че със съдействието на фирма установила, че от наследствения й имот в селото е осъществена кражба на електроенергия. Престъплението е извършено с помощта на мостови електропроводник, с който е направено захранване с електроенергия на съседен имот. На място е извършен оглед от служители на полицията в Берковица и е образувано досъдебно производство. 
 
16.03.2023, 13:10 часа
2267 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha