Време е за избор! Вижте листата на ПП "Български възход" за Врачанска област /снимки/

Време е за избор! Вижте листата на ПП "Български възход" за Врачанска област /снимки/ 1. Михаил Михайлов е роден и израснал в Лом. През 2008 г. завършва ППМГ „Акад. Иван Ценов“-Враца. Бакалавър е в специалност „Национална и регионална сигурност“ от Национален военен университет „Васил Левски“-Велико Търново и магистър в специалност „Защита на населението и критичната инфраструктура“ от Военна Академия „Г.С. Раковски“ в София. До 2018 г. е служител на Държавна Агенция „Национална сигурност“. Понастоящем ръководи собствен бизнес, свързан със строителна механизация и логистика. Женен, с 2 деца;

2. Юлиян Тошев е роден и живее в Козлодуй. Средното си образование завършва в Техникума по ядрена енергетика „Игор Курчатов“ специалност „Ядрена електроника“. Преминава през школата за запасни офицери в ВВВУ“ Г.Бенковски“ – Долна Митрополия. Получава степен „магистър“  от УНСС във специалност „Мениджмънт“. Същата образователно – квалификационна степен получава и от Военна академия „Г.С.Раковски“ в София, специалност „Енергийна сигурност“. Работи в „АЕЦ Козлодуй“ от 1996 г., като в момента е Главен експерт в Управление „Инвестиции“. Втори мандат общински съветник в ОбС Козлодуй. На 48 г. Женен с 2 деца.

3. Красимира Ганчева е родена през 1987 в Мездра. Възпитаник на ППМГ “Акад. Иван Ценов”-Враца, а след това и на Химикотехнологичен и металургичен университет в София в направление Природни и алтернативни горива. Професионално се развива като експерт в маркетинга и продажбите в големи международни компании и участва в проекти за повишаване на финансовите показатели и разширяване на пазарни дялове. Любител водолаз, ориентирана към опазването на световния океан. Семейна, с едно дете.

4. Красимир Михайлов е роден във град Враца, завършва местната  Природоматематическа гимназия. Висшето си образование придобива в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия в София,  специалност - инженер "Строителство на Сгради и Съоръжения". След това специализира "Предприемачество" в САЩ. Работил в сферата на строителството, а сега развива малък собствен онлайн бизнес.

5. Нели Виолинова Тодорова е родена в Плевен на 21.02.1979 г. Възпитаник на  СА „Д. А. Ценов“-Свищов. Магистър по икономика, специалност Застраховане и социално дело. Професионалния си път започва през 2003 г., като кредитен експерт в ПроКредит Банк ( България ) АД. От 2006 г. заема ръководни длъжности в същата банка, а през последните 10 години е Управител на клона във Враца на най-голямата българска банка у нас – Първа инвестиционна банка АД. Ръководи екип от над 40 човека. Изключително позитивен, отговорен и мотивиран човек. Семейна с едно дете;

6. Иван Иванов е родом от град Враца. Завършва средното си образование в СОУ “Христо Ботев”, след което е приет в Swiss Hotel Management School. Там придобива швейцарска диплома в сферата на хотелският мениджмънт. През 2007 емигрира във Великобритания, където работи за Marriott Hotels в продължение на 8 години, като достига до позиция на заместник ръководител на отдел. През 2014 придобива втора диплома от Middlesex University London в сферата на информационните технологии, като през същата година получава и британско гражданство. Година по късно, през 2015, се завръща в България с убеждението, че младите хора имат бъдеще тук. Вече повече от 5 години работи за чуждестранно посолство в България, където отговаря за информационните системи. Нито за миг не съжалява за решението си да се завърне в България и вярва и работи с идеята, че с общи усилия можем да направим България по-добро място;

7. Ива Кордова е родена в Ловеч, но живее и израства във Враца. Завършва Спортно училище с профил "Спортен мениджмънт" през това време е активен състезател по волейбол както и дългогодишен член на Ученически общински съвет. Продължава образованието си в Софийски университет в специалност „Регионално развитие и политика“, като успоредно участва в стажантска програма в Представителството на Европейска комисия  в България. След това завършва магистратура в специалност „Здравословни и безопасни условия на труд“ в Университет за национално и световно стопанство. От 5 години работи като експерт ЗБУТ в Немски концерн - световен лидер в производството на индустриална и процесна автоматизация. Омъжена с едно дете, В свободното си време практикува трекинг и йога;

8. Десислава Бойчева е родена във Враца. Възпитаник на Спортно училище „Св. Климент Охридски“ с профил Стрелба. Притежава опит в частния бизнес, като към момента служи на обществото като социален работник. Отдадена на редица благотворителни каузи. Активен спортист. Омъжена, с едно дете.

9. Пламен Додев е роден и израснал във Враца. Средното си образование завършва в СОУ „Васил Кънчев“, след което заминава за САЩ. Там получава специалност „Бизнес Администрация“ от Florida National University. Развива успешно собствен бизнес в сферата на недвижимите имот в Маями над 10 години. След завръщането си в България получава образователна степен в специалност „Статистика и иконометрия“ от СА „Д.А. Ценов“ -Свищов. В момента управлява бизнес в сферата на застраховането и туризма. Вярва, че с общи усилия можем да превърнем България в стабилна държава, която да предлага нормални условия за живот и реализация. Женен, с две деца.

10. Цветелин Цветков е родом от Враца. Дългогодишен сътрудник в най – големия производител на алуминиевa, PVC дограма и фасади. Дългогодишен председател на фен клуба „Ботев-Враца“, като към момента заема позицията зам. – председател. Изцяло отговаря за организационния живот на клуба, координира всички мероприятия, както при домакинските мачове, така и при гостуванията на отбора. Има една дъщеря. 
11. Иван Николов е родом от село Хайредин. Възпитаник на НСА „Васил Левски“. Преминава през системата на образованието, след което заема длъжността началник на Регионална Дирекция – Враца при Изпълнителна Агенция „Автомобилна Администрация“. Към момента е на ръководна позиция в Национална компания „Железопътна инфраструктура“ Женен, с две деца.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
29.03.2023, 08:50 часа
5979 0