Като на кино! Двама напъхаха насила мъж от Видинско в „Мерцедес“ и отпрашиха, арестуваха ги за изнудване

Като на кино! Двама напъхаха насила мъж от Видинско в „Мерцедес“ и отпрашиха, арестуваха ги за изнудване Двама души от Видинско са арестувани за изнудване, след като напъхали насила мъж в кола и го откарали в неизвестна посока, съобщават от полицията. 
Случката е от вчера. В МВР бил получен сигнал, че мъж от Винарово бил принуден да се качи в лек автомобил „Мерцедес“ от двама мъже. По-късно се върнал в дома си, където го чакали разследващи полицаи, пред които той разказал за станалото. 
В хода на предприетото разследване, ченгетата открили „Мерцедес“-а, който се оказал собственост на 45-годишен видинчанин. Той е криминално проявен и осъждан, казаха от полицията. С него бил друг мъж – на 51 години от село Неговановци. 
Същия ден, в условията на неотложност, ченгетата претърсили дома на по-възрастния. Там те намерили 3 въздушни пушки, газов автомат, 14 газови пистолета, около 500 газови патрона и учебна ръчна граната. 
Двамата мъже са задържани за изнудване. Случаят е докладван в прокуратурата. Работата на разследващите продължава в рамките на образувано досъдебно производство.  
 
17.03.2023, 10:16 часа
1400 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha