Посрещаме пролетта и новата седмица със слънчево време

Посрещаме пролетта и новата седмица със слънчево време Посрещаме пролетта и новата седмица със лънчево време. Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, а в София - около 1 градус, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще преобладава слънчево време с разкъсана висока, след обяд над западните райони и средна облачност.
Астрономическата пролет тази година ще настъпи в 23.24 часа.
В сутрешните часове в източните райони ще има ниска облачност, там ще духа слаб вятър с южна компонента. Дневните температури ще се повишат и преобладаващите максимални ще бъдат между 16 и 21 градуса, в София - около 19 градуса.
По Черноморието в сутрешните часове ще има ниска облачност, която след обяд ще се разкъсва и намалява и над повечето райони ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб вятър с южна компонента. Максималните температури ще бъдат между 9° и 13°. Температурата на морската вода е 8°-9°.
В планините ще е слънчево с разкъсана, предимно висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Температурите ще се повишават и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 13°, на 2000 метра - около 6°.
20.03.2023, 08:05 часа
609 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha