Обновиха квартал в Лом, кметът д-р Георги Гаврилов зарадва децата с подаръци /снимки/

Обновиха квартал в Лом, кметът д-р Георги Гаврилов зарадва децата с подаръци /снимки/ Футболни топки и спортни пособия подари на децата от ж.к. „Зорница“ кметът д-р Георги Гаврилов по време на откриването на обновения квартал. По проект на Община Лом и МИГ-Лом в ж.к. „Зорница“ бяха изградени детска площадка и футболно игрище, монтирани са пейки и съдове за смет, а междублоковото пространство и подходите към него са асфалтирани.
„Благодаря ви за търпението, защото изпълнението на този проект наистина се проточи във времето поради забавяне от страна на финансиращия орган и ковид пандемията, но успяхме да го завършим успешно!“, каза изпълнителният директор на МИГ - Лом Румяна Симеонова. 
„Тук свършихме не малко работа, кварталът вече има приветлив вид, децата имат чудесно игрище и площадка. Надявам се заедно, с общи усилия, да успеем да санираме и блоковете. Имате нашата подкрепа и трябва да се възползватe от този шанс. Бъдете живи и здрави, семействата и децата ви, и Бог да ви благослови!“, заяви кметът д-р Георги Гаврилов, който преряза лентата на обекта и лисна менче с вода. 
За доброто настроение се погрижиха и танцьорите от „Ломски ритми“, с ръководител Младен Младенов, към НЧ „23 септември“.
20.03.2023, 10:25 часа
411 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha