Майка твърди, че върху 4-годишното ѝ дете е извършено сексуално посегателство в детска градина във Враца /видео/

Майка твърди, че върху 4-годишното ѝ дете е извършено сексуално посегателство в детска градина във Враца /видео/ Майка твърди, че върху 4-годишното ѝ дете е извършено сексуално посегателство в тоалетната на детска градина във Враца, съобщава NOVA.
Травмите са медицински освидетелствани. Ивелина Даскалова има опасения, че случаят ще бъде потулен. Тя заяви, че веднага е сигнализирала за случая учителката на дъщеря ѝ.
„Тя беше шокирана. Каза ми, че в детската градина не може да се случи подобно нещо", разказва Даскалова. По думите на майката момиченцето е казало, че действията са извършени от друго дете от групата. 
По случая се води разследване за блудство с малолетно лице. 
„Действително се установяват охлузвания и одрасквания в половата област на детето", заяви Борислава Бориславова, говорител на Районната прокуратура във Враца. Назначена е и съдебна експертиза.
22.03.2023, 09:33 часа
10916 2
Коментари

аз

22.03.2023, 15:19 часа
Аз я знам ЛИЧНО тая мърша точно ква РОДИТЕЛКА е...Неземен парясник и лъжкиня... Но ако някой е наранил дете-трябва да се вземат мерки-Без значение от т.н.Родители.Децата не си ги избират,за съжаление

вибри

22.03.2023, 10:21 часа
Ми децата копират родителите.А родителите така и не разбраха че,домашното възпитание трябва да е на първо място!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha