Листата на обединение „Продължаваме Промяната – Демократична България“ във Видин

Листата на обединение „Продължаваме Промяната – Демократична България“ във Видин 01. Любен Иванов
Любен Иванов е водач на листата на кандидатите за народни представители на Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ във Видин. В 48-ото Народно събрание е заместник-председател на Комисията по земеделие и храни, и на Временната комисия за недостига и високите цени на дървата за огрев в парламента Областен управител на област Видин в периода януари – август 2022 г. От 2015 до 2021 е общински съветник в Общински съвет Видин. Повече от 19 години е адвокат в областта на търговското право и търговската несъстоятелност. Завършва „право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, където придобива и допълнителна магистратура по „Право на Европейския съюз“.
 Семеен, с две деца.

02. Иво Атанасов
Иво Атанасов е завършил Математическата гимназия във Видин и право в СУ “Климент Охридски”. След дипломирането си се завръща във Видин и работи като нотариус и съдия във Видинския районен съд. 0т 1992 г. е адвокат във Видинската адвокатска колегия. В професионалния си опит е заемал позиции като юридически консултант на най-големите банки в града, както и на много български и чуждестранни дружества. Роден е на 29.05.1965 г. в Свиленград

03. Петър Миланов
Петър Миланов има над 25-годишен опит като журналист – репортер, редактор, кореспондент в няколко различни медии, включително БНР, БНТ, Агенция „София прес“, вестник „Демокрация“ и други. Бил е директор на пресцентъра на СДС в началото на 90-те години на 20-и век. Има участие в няколко международни филмови проекта – както игрални, така и документални. От 10 г. насам Петър Миланов е директор на Фондация „Нова генерация“.  Петър Миланов беше народен представител от ”Продължаваме Промяната” в 47-о Народно събрание и е член на Националния съвет на партията.

04. Стела Стойкова
Стела Стойкова е от Видин. Завършила е УНСС В София през 2013 г., специалност “Маркетинг”. Ръководи частен бизнес в сферата на земеделието и производството - “Био ферма - Покрайна”. Семейна, с дете на 16 г.

05. Марин Филчев
Марин Филчев е земеделски производител. Роден в Пловдив на 05.06.1983 год. Завършил Висше образование – УНСС, магистър, специалност „Счетоводство и търговия“. Земеделски производител. Женен с 2 деца.

06. Цветомир Станимиров
Цветомир Станимиров е роден на 09.09.1987 г. във Видин. Завършва началното си образование в Белоградчик, а средното си образование - в Професионална техническа гимназия „Васил Левски”-Видин със специалност  “Строителство и архитектура”. От 2007 г. до днес работи като строителен техник на различни обекти в пътното строителство.

07. Боян Бойчев 
Роден във Видин. Завършил средно образование в ТМТ-Видин. Завършва висшето си образование в Международното висше бизнес училище в Ботевград. Развива професионална дейност като търговски представител, мениджър на екип, бизнес консултант. Семеен.

08. Лозина Николова
Лозина Николова е психолог. Родена е в Ямбол на 01.01.1977 год. Завършила е висше образование в ЮЗУ „Неофит Рилски“- Благоевград, специалност „Психология“, специализация „Социална психология“, професионална квалификация – магистър по психология. Притежава 18 години стаж в Дирекция „Социално подпомагане“ – Видин на длъжност „социален работник“. От 2019 г. работи като “психолог“ в ДГ “Зорница“ – Видин. Областта ѝ на експертиза обхваща психология и социални дейности. Омъжена с едно дете.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
22.03.2023, 13:04 часа
1155 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha