С „Холидей Планет“ - избери своята почивка на море, СПА или планина!

С „Холидей Планет“ - избери своята почивка на море, СПА или планина! На море в България или в чужбина, на планина, СПА или за екскурзия?
Ако сте настроени за почивка и приятни вълнения, на Вашите услуги е българският туроператор „Холидей Планет“, с предмет на дейност хотелско настаняване в България.
Агенцията предлага почивки във високо- категорийни All Inclusive хотели по цялото Черноморие, както и в утвърдени СПА хотели в най-търсените Балнео курорти.
Основана в Бургас, фирмата стартира своята дейност през 2013 година. Освен опитът, натрупан през тези години досега, екипът на "Холидей Планет" има професионална реализация назад във времето, отново свързана с Туристическия пазар. Конкретната насоченост на агенцията към един основен продукт- Ол Инклузив почивки на морето, дава гаранции за изключително точна професионална оценка на всяка една хотелска единица. През годините на своето съществуване, „Холидей Планет“ е доказала коректността и лоялността си както спрямо своите клиенти, така и към партньорите си.

Защо да изберете услугите на „Холидей Планет“ за хотели в България?
Услугите на „Холидей Планет“ за настаняване в хотели в България ще Ви предоставят редица ползи и преимущества. Започвайки от цените на офертите за хотели, които са едни от най-ниските в България, и стигайки до богатата информация по отношение на всяка една от тези оферти. Ето защо да изберете „Holiday Planet“, когато става въпрос за почивка на хотел в главните черноморски курорти в България:
Хотели в България: ниски цени – ниските цени са безспорно най-важното сред изброените дотук преимущества на предлаганите от „Холидей Планет“ услуги по настаняване в хотели в България. Всички актуални към настоящия момент предложения за почивка в хотел по Черноморието в България са достъпни за разглеждане на сайта https://www.holidayplanet.bg. След като се спрете на конкретен хотел в България, можете да изпратите запитване. Ще получите по най-бързия начин детайлна оферта за съответния хотел в България, съобразена с изискванията и финансовите Ви възможности.
Хотели в България: ясна и изчерпателна информация – информацията, поместена в сайта е изключително ясно и изчерпателно написана. В нея се съдържат подробности, които няма да срещнете в сайтовете на почти никой друг туроператор в България. В това число, описание на стаите, местата за хранене, удобствата и допълнителните екстри, които ще Ви предложи съответният хотел. По този начин ще можете да направите много по-точен и информиран избор относно вашата почивка на хотел в България.
Хотели в България: помощ и съдействие – екипът на „Холидей Планет“ е готов да Ви помогне и съдейства с всичко необходимо за прекарването на една наистина приятна и пълноценна почивка в хотел в България. 
20.06.2023, 08:50 часа
2546 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha