На крачка от финала: Асен Маджаров от Берковица е следващият напуснал Hell’s Kitchen

На крачка от финала: Асен Маджаров от Берковица е следващият напуснал Hell’s Kitchen Асен Маджаров е поредният кулинар, който се разделя с мечтата за голямата награда от 100 000 лева в Hell’s Kitchen България. Готвачът от Берковица влезе в шоуто заедно с майка си Клавдия и напусна надпреварата две седмици преди големия финал. Асен беше един от най-опитните кулинари в сезон 5 на Кухнята на Ада, но твърдоглавието му го лиши от място в топ 4. 
Асен попадна в капана на ръководителя на вечерната резервация с оранжева престилка Кристиан, който си беше поставил за цел да саботира конкурентите си. По време на резервацията Асен беше разпределен на станция стартери, където се справя най-зле. След като приготви няколко неуспешни ястия и многократно отказа помощ, Асен събра черни точки пред шеф Ангелов. Така планът на Кристиан проработи и той изпрати конкурента си у дома.
В следващия епизод на Hell’s Kitchen Виолета, Станислав, Васил и Кристиан ще трябва да готвят фюжън кухня, което ще бъде едно от най-сложните изпитания в шоуто до момента. Те ще се изправят срещу звездите на сезон 4 – победителката Валентина, сребърната медалистка Виктория и любимците на публиката – Мариела и Камен. 
02.05.2023, 09:33 часа
1438 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha