Пуснаха под гаранция Емили Тротинетката, страдала от психично разстройство

Пуснаха под гаранция Емили Тротинетката, страдала от психично разстройство Даниел Йорданов, известен като Емили Тротинетката, излиза на свобода срещу 1500 лева след заснетия скандален клип с момче със специални образователни потребности в пловдивски мол. Районният съд в Пловдив измени мярката му от „задържане под стража“ в парична гаранция. Мотивът е, че няма опасност да се укрие или да извърши ново престъпление.
Адвокатът на Емили Тротинетката представи документи, че клиентът му страда от психично разстройство и мисли за самоубийство в ареста. Другите двама участници в скандалния видеоклип - Петко Атанасов - Чеченецаи Тодор Огнянов - Куката, които разхождаха момче на кучешка каишка в пловдивски мол, остават в ареста, тъй като не обжалваха мерките си.
"Много съм благодарна. Излизам. Виновна съм и се извинявам. Няма да снимам клипове с тези мутри", заяви Даниел Йорданов - Емили Тротинетката. 
"Нека се запознаем с мотивите на съда и ще преценим дали да протестираме. Имаме тридневен срок, за да преценим", посочи прокурор Веско Ириков от Районна прокуратура.
11.05.2023, 12:52 часа
455 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha