Наша гордост! Майката на Илон Мъск се премени в рокля на дизайнерка от Лом /снимки/

Наша гордост! Майката на Илон Мъск се премени в рокля на дизайнерка от Лом /снимки/ Илон Мъск не пристигна в България, но майка му избра българското. Мей Мъск се появи на корицата на световното светско и модно списание „InStyle“ в рокля на дизайнерката и моден предприемач Десислава Тошева, която е родом от Лом. Майката на най-богатия и влиятелен човек в света избра тоалет на нейния бранд „Caviar Couture“ за премиерата на своята книга в Гърция. Фотосесията се състоя в средиземноморската перла на Елада – курорта Санторини. 
Именитата дама се впечатлява от дизайна на българката в шоурум за висша мода в Париж. Във френската столица, сред творенията на световните модни брандове като Christian Dior, Chanel, Elie Saab и Giambattista Valli e изложена и пролетната couture колекция на Десислава Тошева. Тя бе заснета по-рано тази година в софийската опера и носи названието „A Night At The Opera“ (Нощ в операта). Моделите й бяха представени в модната библия Vogue и в елитни списания като Elle, L'officiel, Harpers BAZAAR, Vanity Fair, Faust и Madam Figaro.
Именно модел от колекцията „Нощ в операта“ грабва вниманието на госпожа Мей Мъск. 
„Роклята се казва Lilith. „Този тежък, вечерен тоалет в черно олицетворява представите ми за фаталната, изискана жена. Не съм изненадана, че госпожа Мъск избра именно него“, каза Десислава Тошева. 
Майката на Мъск споделила, че е впечатлена от моделите на „Caviar couture“. Обещала при следващо идване в Париж да се запознае по-обстойно с дизайните на българката и да следи с интерес изявите й. Също така препоръчала на младата дизайнерка да потърси автобиографичната й книга – „Жената, която има план“, която била издадена и в България. 
Мей Мъск е жена със собствен стил. Позната от десетилетия в модните среди като модел, днес достолепната дама е успял моден инфлуенсър, а в инстаграм и тик-ток я следват повече от 1 300 000 души. И макар да е вече на цели 74-години, тя е дръзка, предизвикателна и неподвластна на годините. 
„Най-красива се чувствам, когато мина по червения килим с разкошна дизайнерска рокля и професионално направени грим и прическа. За първи път ме поканиха на събитие с червен килим на 68. Така че никога не се отчайвайте“, споделя стилната дама пред „Vogue“.
Червени килими, светски блясък и звездна мода очакват Мей Мъск и Десислава Тошева през идната седмица. И двете ще вземат участие на кинофестивала в Кан. Първата като модел и инфлуенсър, втората като дизайнер. 
За втора поредна година Десислава Тошева получава покана за участие от Звездния шоурум в Кан. Тя е поканена от организаторите на Звездния шоурум, след като грабна погледите на медии, дизайнери и световни знаменитости на миналогодишното си участие. Това я превръща в първия и единствен български бранд, поканен и участвал на Звездния шоурум в Кан. На него най-елитните световни модни марки ще подготвят и обличат звездите за червения килим. Филмовият фестивал ще се проведе от 16-и до 27-и май.
15.05.2023, 15:00 часа
2660 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha