10 знака, че мъжът не приема връзката ви сериозно

10 знака, че мъжът не приема връзката ви сериозно В любовта всички сме различни.
В различните моменти от живота си имаме и различни нужди от любовните взаимоотношения. И все пак, когато настъпи желанието да създадем дългосрочни взаимоотношения, ние се надяваме да намерим партньор, който да споделя целите ни за любовта. Дали това, че имаме дългогодишна връзка с мъж е гаранция за това, че той има сериозни намерения към нас и връзката ни? Не, разбира се!
Вероятно всеки има в обкръжението си поне един пример за подобни взаимоотношения, в които жената е сериозна, а мъжът някак все показва, че търси и други опции.
Кои са знаците, че един мъж не гледа сериозно на връзката си?

1. Не сте се запознали със семейството му или ако сте се запознали, било е за много кратък момент. Това е показател, че той не иска да задълбочите взаимоотношения с близките му, особено ако са в разбирателство, което пък е знак, че вероятно не търси трайно обвързване с вас.

2. Във времето ви е било трудно да го накарате да задълбочите взаимоотношенията си. В любовта нещата не трябвали да се случват естествено, без молби и натиск?

3. Не ви включва в плановете за бъдещето или говори за плановете си с вас, но всичко си остава само празни приказки.

4. Въпреки че сте заедно от години, той все още не е напълно съгласен да си оставяте вещи в дома му. Това определено не е добър знак. Помните ли как в сериала „Сексът и градът“ Тузаря не одобряваше съвсем идеята Кари да си оставя вещи от първа необходимост? Връзката им преди брака беше 10-годишна, а те преминаха през много раздели и несериозно отношение от страна на Тузаря.

5. Всеки път, когато говорите за брак, той отговаря с извинение или бързо сменя темата. За съжаление, когато той не предприема стъпката „брак“ с вас или не задълбочава връзката си по някакъв начин, това е знак, че не я приема като сериозен ангажимент.

6. Въпреки че сте с него от шест месеца или повече, той все още флиртува с други, дори сте разбрали за интимни отношения с друга жена. Определено този мъж не мисли за вас като за сериозна партньорка.

7. Не ви подкрепя, груб е, егоистичен или по друг начин ви наранява. Когато обичаме и искаме да сме с човека, към когото изпитваме силни емоции, определено не го нараняваме, а му показваме сериозното си отношение.

8. Има дисбаланс в даване и получаване във връзката ви. Ако той е половинката, която по-малко показва грижа, не инвестира усилия и любов във взаимоотношенията ви, определено не гледа сериозно на тях.

9. Когато хората го питат кога ще „направи следващата стъпка“ с вас, той отклонява разговора. Понякога това е най-добрият индикатор, че не мисли за нещо по-сериозно.

10. Не се притеснява във ваше присъствие да се заглежда по други жени и леко да флиртува с тях. Това е не само сигурен знак, че неглижира взаимоотношенията, но и знак, че скоро може да ви изневери.
26.05.2023, 10:00 часа
339 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha