Ексклузивно в BulNews! В тайна операция полицията разби депо за наркотици във Враца, крие броя на задържаните лица

Ексклузивно в BulNews! В тайна операция полицията разби депо за наркотици във Враца, крие броя на задържаните лица Полицията във Враца е успяла да реализира вчера успешна операция срещу разпространението на наркотици, научи ексклузивно агенция BulNews.
По необясними причини днес ченгетата съобщиха за акцията, но това стана доста пестеливо и необичайно скромно за мащабите на удара.

Ченгета задържаха млад мъж от Враца, откриха голямо количество дрога в дома му

Разследване на медията ни установи, че цялата реализация е на криминалисти от областната дирекция и е проведена в тайна от колегите им в районното управление.
При операцията е разбито депо за наркотици в къща, която е в района на борса „Ферит“. По неофициална информация вътре са намерени 10 кг. чай са пушене, 3 кг. марихуана, около 3 кг. амфетамини и близо 300 гр. кокаин. През последните години няма такова количество заловени наркотици във Враца.
В хода на акцията са арестувани 6 човека. Това са шефът им и петимата пласьори. В официалната информация на полицията обаче е посочено, че задържан само 1 човек, което не отговаря на истината.
Бос на структурата е врачанина Д.Д. 24-годишният мъж е син на известен врачански бизнесмен, популярен в цялата страна с прякора си. Наркобосът се стараеше да живее, без да привлича внимание към личността си и караше предимно трошки. Неговите пласьори обаче не издържаха на много пари и започнаха да си купуват лъскави коли, което помогна на наблюдателните ченгета от дирекцията да разплетат цялата престъпна схема.
Причината полицията да спести значителна част от информацията вероятно се крие във факта, че в момента се работи в посоката част от задържаните да станат свидетели, за да бъде закован техният началник.
Това не е първото задържане на Д.Д. с наркотици. Преди години той отново беше хванат със забранени вещества, но отърва присъдата заради добрата работа на адвоката му. Сегашната ситуация обаче е доста тежка и ще е необходимо да стане чудо, за да се размине със затвора.

Снимката е илюстративна.
20.05.2023, 13:28 часа
10653 3
Коментари

DidoFan#1

24.05.2023, 22:54 часа
Айдеее, отиде. Приятно лежане

Цветан -цецо

22.05.2023, 20:12 часа
Той Деянчо Диков продава поне от 10 години . Да се открие и кои ченгета от районото са му били чадър . Нема да са учудим ако у целата схемата нямат някаква поддържаща роля тати Пиджето и тъста депесар Б. Банчев

ДиКоффф

20.05.2023, 21:30 часа
Деянчо се наигра :D
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha