Извънредно! Касапница между Враца и Криводол, ръце и крака стърчат от смачканите ламарини /снимки/

Извънредно! Касапница между Враца и Криводол, ръце и крака стърчат от смачканите ламарини /снимки/ Тежка катастрофа е станала тази вечер между Враца и Криводол, видя само репортер на агенция BulNews.
Лек автомобил „Ауди“ А3 по неясни на този етап причини е напуснал пътното платно и се е ударил странично в дърво край пътя. Сблъсъкът е бил толкова силен, че колата се е усукала около дънера, а двигателят й е на около 50 м.
Шофьор пътувал с бременната си съпруга към Враца, когато изведнъж видял двигател от кола пред себе си. Мъжът спрял и тръгнал да търси колата. Успял да види ръце и крака сред смачканите ламарини, и веднага подал сигнал на тел. 112 за тежкото произшествие. Никой няма представа кога се е случило то, тъй като "Ауди"-то не се забелязва от преминаващите по пътя. Преди мястото на удара има останали следи от спирачен път.
Две пожарни, 2 патрулки и линейка пристигнали на мястото на катастрофата. По първоначални данни, в колата са пътували двама млади хора, като поне единият е мъж. Все още не е ясно дали е имало пътници и на задните седалки.
В момента се очаква да пристигне групата за разследване, която да даде разрешение на пожарникарите да започнат да режат ламарините, за да извадят труповете на загиналите. В готовност са и спешните медици, ако има и минимален шанс да се намесят.
Заради предстоящите процесуално-следствени действия пътят между Враца и Криводол ще остане затворен поне още 3-4 часа.
Тъй като все още не са установени жертвите и не са уведомени техните близки, замазваме регистрационния номер на автомобила-ковчег, докато специализираните служби си свършат работата.
23.05.2023, 23:23 часа
38362 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha