След сигнал: Ченгета тарашиха дома на крими герой от Врачанско, намериха наркотици и незаконно оръжие

След сигнал: Ченгета тарашиха дома на крими герой от Врачанско, намериха наркотици и незаконно оръжие Ченгета прибраха в ареста дилър от Врачанско, съобщиха от МВР.
Случаят е от вчера, около 9.40 часа, в село Долна Кремена. След предварително получена информация, служители на районното управление в Мездра извършили проверка в частен дом, обитаван от 37-годишния Т. В. Т., местен жител, който е криминално проявен и осъждан.
При последвали претърсвания и изземания са намерени една саморъчно направена цигара с дължина 4 см. Тя съдържала зелена на цвят суха листна маса около 0.5 грама, като при направата на полеви наркотест реагирала на канабис.
В помещение в кутия от пълнители за електронна цигара са намерени още две суха зелени глави от канабис, с общо количестви около 1 грам. Под леглото в същото помещение са открити 2 саксии, със засадени в тях 3 растения от рода на канабиса. Те били с височика между 14 и 17 см, от които е била отделена зелената листна маса - около 1 грам. Върху гардероб в същата стая е намерена пушка, кал. 5.5 мм, която не е регистрирана по надлежния ред в служба "КОС" на районното управление в Мездра. Същата е предадена с протокол от Т. Т.
По случая е образувано досъдебно производство в районното управление на железничарския град. Т. Т. е задържан за срок до 24 часа.

*Снимката е илюстративна
24.05.2023, 11:38 часа
3058 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha