Развръзката е близо! Съдът разреши ДНК проба от детето на „Мис Бикини“, Бойко ли е бащата?

Развръзката е близо! Съдът разреши ДНК проба от детето на „Мис Бикини“, Бойко ли е бащата? Истината за „Барселонагейт“ и прането на 5 милиона евро ще излезе наяве – съдът разреши да се вземе ДНК проба от дъщерята Ема на „Мис Бикини“ Борислава Йовчева с цел да се установи дали бащата е Бойко Борисов, съобщи Narod.bg.
Миналата седмица прокуратурата поиска вземане на ДНК от Ема Бориславова Йовчева, родена на 18 април 2012-а, за да се разбере кой е биологичният ѝ баща в опит да се разплете схемата с къщата и магазина в Барселона на „Мис Бикини“.
Вече не е тайна, че предмет на разследването са парите, с които е купено луксозно жилище с басейн, охрана и модерна система за наблюдение в Барселона, луксозен магазин за дрехи с площ 140 кв.м. на една от централните улици – Paseo de Grácia, както и бяла кола марка Porsche Macan, карана от „Мис Бикини“.
Според разследване на испанската прокуратура цялата афера с прането на 5 млн. евро е в тясна връзка с кръга около бившия премиер Бойко Борисов.
Ако се окаже, че щерката Ема е дете на Бойко Борисов, ще лъсне пряка връзка на лидера на ГЕРБ с престъпната схема, осъществена през 2 регистрирани в Барселона фирми Numin Invest SL и Emma BGS SL, зад които стои бившата манекенка Борислава Йовчева.
25.05.2023, 18:55 часа
7504 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha