На тържествена церемония: Наградиха изявени директори, педагози и ученици от Врачанско /снимки/

На тържествена церемония: Наградиха изявени директори, педагози и ученици от Врачанско /снимки/ Изявени директори, педагози и ученици от област Враца бяха наградени на тържествена церемония, видя репортер на информационна агенция BulNews.
Събитието по връчването на специалните отличия се състоя в сградата на Регионалното управление на образованието във Враца. Повод за тържеството бе най-българският празник 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
На събитието бяха връчени почетните награди „Неофит Рилски“ на Министерството на образованието и науката. Те бяха раздадени на педагогически специалисти от област Враца. Почетни отличия на РУО – Враца получиха и ученици, учители и директори на институции в системата на училищното и предучилищното образование. 
Директорът на Регионалното управление на образованието в областния град Лорета Колева се обърна към наградените. Тя поздрави лично всеки отличен специалист и ученик и благодари за приноса в образователната дейност във Враца.
Преди да бъдат раздадени наградите, всички присъстващи в залата станаха накрака и почетоха с 1-минутно мълчание паметта на директора на СУ „Христо Ботев” в Козлодуй Верка Петкова.
26.05.2023, 15:41 часа
1053 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha