Спецакция на баретите удари брата на прокурор Емил Петров от Враца, ровят за убийството на Къро

Спецакция на баретите удари брата на прокурор Емил Петров от Враца, ровят за убийството на Къро Екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и районната прокуратура са влезли в известния столичен ресторант "Келари" на бул. "Черни връх", съобщиха национални медии.
Мащабната спецакция е започнала късно снощи, когато барети и разследващи са влезли в заведението.
И тази сутрин пред ресторанта в квартал "Драгалевци" има засилено полицейско присъствие.
Операцията е свързана с Петър Петров, известен като Пепи Еврото, и Размиг Чакърян - Ами, твърди БНТ, като се позовава на свои източници. Чакърян се свързва с войната срещу убития в ЮАР Красимир Каменов - Къро.
Петър Петров - Еврото е бивш директор на столичното следствие, но е свързан и с редица дела през годините, в които е участвал като свидетел и обвиняем. Брат е на скандално известния зам.-апелативен прокурор на София Емил Петров от Враца.
Размиг Чакърян е бивш бодигард на Къро и понастоящем живее с бившата му жена Светлана.
Според предварителните данни по разпореждане на Софийската градска прокуратура са извършени процесуални действия срещу две лица - известни бизнесмени. От СГП и МВР обаче отказват коментар.
До провереното при спецакцията заведение на бул. "Черни връх" се намира домът на Чакърян. Името на заведението се споменаваше и в записите на разговори на Красимир Каменов-Къро, които бяха разпространени преди месеци от прокуратурата.

Очаквайте подробности!
30.05.2023, 09:36 часа
7455 1
Коментари

Радев

30.05.2023, 12:28 часа
Шарлатани от Враца.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha