Само за ден: Спипаха трима шофьори да карат пияни във Видинско

Само за ден: Спипаха трима шофьори да карат пияни във Видинско Трима мъже, шофирали след употреба на алкохол, засекли през вчерашния ден екипите на полицията във Видинско. 
Около 8.10 часа в посока ГКПП Дунав мост – 2 полицейски служители проверили 53-годишен полски гражданин – водач на влекач „Даф“ с прикачено полуремарке. При тестване с дрегер пробата му отчела 2.77 промила. Той дал и кръвна проба за медицинско изследване в ЦСМП. Мъжът е привлечен в качеството на обвиняем по образуваното по случая бързо производство, с постановление на Районна прокуратура е задържан за срок до 72 часа и приведен в следствения арест. 
Към 11.20 часа в ж.к. „Панония“ униформени спрели за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 44-годишен видинчанин. При тестване с дрегер пробата на шофьора отчела наличие на алкохол 2.16 промила. Мъжът дал и кръвна проба за медицинско изследване в ЦСПМ. Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство. 
Около 14.50 часа в близост до кръстовище в Грамада полицаи от Кула спрели за проверка „Фолксваген Поло“ без регистрационни номера. Колата шофирал 68-годишен водач. При тестване с дрегер пробата му отчела наличие на алкохол 1.40 промила. Мъжът дал кръвна проба за медицинско изследване във филиала за спешна помощ в Кула. Последвалата справка установила, че колата не е регистрирана по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.
30.05.2023, 11:08 часа
498 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha