Инж. Десислава Тодорова гостува на детската градина в Нивянин /снимки/

Инж. Десислава Тодорова гостува на детската градина в Нивянин /снимки/ Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова, зам.-кметът Илияна Донкова и кметът на Нивянин Николай Христов тази сутрин бяха гости на филиала на детската градина "Митко Палаузов" в Нивянин.
Най-малките жители на Община Борован посрещнаха инж. Тодорова с песни, стихотворения и народни танци. Тя поздрави всички деца, педагогическия персонал и родителите. Специално приветства завършващите IV възрастова група, които наесен ще са първокласници.
„Довиждане, детска градина! 
Настъпи най-трудния час 
Раздяла – след туй ще замина 
в училище истинско аз!“ 
Мили деца, 
Скъпи учители и родители на бъдещи първокласници, 
Щастлива съм, че днес сме заедно и съм част от вашето детство. Тук вие се учихте да творите, играете и да мечтаете. Поздравявам ви за труда и усилията, които всички положихте. Наесен ви очаква I клас да разгадаете тайните на буквите и цифрите, тайните на науката! Бъдете упорити и вдъхновени! 
На добър час, малки мечтатели, в дългия, но изпълнен с трепети и емоции път на учението. Бъдете добри ученици, но не само в училище, а и в живота! Бъдете здрави, енергични и жизнерадостни! 
Честито завършване!", каза инж. Тодорова.
Тя подари на завършващите книжки с приказки с лично пожелание към всяко дете, а Николай Христов зарадва всички деца с пакети с лакомства. 
31.05.2023, 14:50 часа
826 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha