Инж. Десислава Тодорова гостува на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в Малорад /снимки/

Инж. Десислава Тодорова гостува на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в Малорад /снимки/ Децата от I клас на основно училище "Св. Св. Кирил и Методий" в Малорад, техните учители и родители, посрещнаха тази сутрин кмета на Община Борован – инж. Десислава Тодорова и зам.-кмета Илияна Донкова на детското утро. То е посветено на техния празник на буквите и 1-ви юни – Международния ден на детето. Малчуганите пяха, рецитираха, попълваха кръстословици, отговаряха на гатанки от приказки, за да покажат на присъстващите, че вече са грамотни и могат да четат и пишат.
Инж. Тодорова пожела на децата да обичат книгите, защото те са пътят към опознаването на света, на техните учители и родители да се чувстват удовлетворени и горди от постигнатото и да бъдат винаги опора на децата.
И както на всеки празник кметицата подари на всички първокласници книжки с приказки и лично пожелание към всяко дете. Весели и доволни, азбукарчетата завършиха празника с обща снимка до празничната торта, подарена им от директора на учебното заведение - Мая Донкова. 
01.06.2023, 14:04 часа
769 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha