Кметът на Борован бе гост на тържество в детската градина в Добролево /снимки/

Кметът на Борован бе гост на тържество в детската градина в Добролево /снимки/ Тази сутрин кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова и зам.-кметът Илияна Донкова присъстваха на тържественото изпращане на децата от IV възрастова група от детската градина в Добролево в първи клас. Гости на тържеството бяха и директорите от учебните заведения на територията на общината, родители и жители на селото. Бъдещите първокласници показаха на присъстващите, че за четиригодишното обучение в детската градина са научили много игри, песни, познават буквите и цифрите и са готови за училище.
Инж. Тодорова пожела на завършващите палавници щастливо лято – пълно с игри, успешно начало в училище наесен и никога да не забравят две много важни думи – доброта и човещина.
"Мили дечица, неусетно се изнизаха дните, прекарани в детската градина. Запазете в сърцата си всички хубави спомени и радостни мигове. Помнете, че истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите. Във вашите стихотворения няколко пъти споменахте думите доброта и човещина – нека бъдем добри и човечни! Скъпи учители и родители, помагайте на децата си и бъдете винаги до тях. Честито завършване на детската градина! Успешен старт в първи клас!", каза кметицата.
След това тя подари на децата книжки с български народни приказки с обещанието пак да се срещнат през септември и да ѝ разкажат новата приказка. 
02.06.2023, 15:00 часа
738 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha