Гнусотия! Невиждана смрад и мизерия в тоалетните на гарата във Враца /потресаващи снимки/

Гнусотия! Невиждана смрад и мизерия в тоалетните на гарата във Враца /потресаващи снимки/ Невиждана смрад и мизерия цари в тоалетните на жп гарата във Враца, научи агенция BulNews. 
За гнусната гледка алармира врачанка, на която се наложило да ползва нужника. Когато влязла вътре, жената останала потресена от видяното. Тя качила в социалните мрежи снимки, показващи отвратителните условия в „санитарния“ възел. 
На кадрите се вижда, че тоалетните са препълнени и няма как да се ползват, тъй като хората трябва да нагазят в гнусните локви от човешки екскременти. Подът пък е заринат от използвани хартии. Дори стените са омазани с фекалии. 
По думите на авторката на поста, на мястото са се завъдили червеи, което не е изненадващо, предвид отвратителната среда. 
Жената заявява, че от БДЖ отказват да вземат мерки за привеждане на тоалетната в нормален вид. Тя обаче призовава някоя компетентна институция да се самосезира, тъй като с настъпването на лятото и идващите жеги нищо чудно от зловещия нужник да плъзне някоя зараза. 
Постът на врачанката във фейсбук предизвика бурна дискусия, като хората са потресени от кадрите. Те призовават, след като никой не иска да почисти гнусния кенеф, поне в района да бъде поставена химическа тоалетна, за да могат пристигащите на гарата гости на града, както и жителите, да могат да се облекчат в нормални за XXI век условия. 
 
03.06.2023, 08:45 часа
6509 6
Коментари

Ратия

04.06.2023, 11:30 часа
Чета и се чудя, защо кмета не почне да им бърше нааканите гащи на пишещите тук. Остава и началник гара да стане, да ви събира и боклуците по земята, а също и изплютите дъвки, щото обичаме да джакаме, а плямпането е друга дисциплина.

Кореняк

03.06.2023, 18:39 часа
Кмето Каменов откакто стана началник на БКС-то Враца потъна в мърсотия. Чисти се само на пл.Ботев и пред общината, където се движи кмето. Той живее на 20 м. от общината и не знае какво става в този град. Не знае, че има и друга Враца

е, големи г..на

03.06.2023, 16:18 часа
Простете на кмето, приемете новия му икономически статус (от заплата) и го изберете пак. Той има мечти за сбъдване. Бъдете добри и дайте "да се обичаме", както ни призовава!Нека поработи и трети мандат, па ша видите каква чистота и красота ще настане

те тоо

03.06.2023, 14:29 часа
И площада пред гарата е кочина, ма Клани требваше да развали тоя пред паметника на Ботев, дето беше с естествен камък и беше темелно направен преди около 15 години, за да угоди на шефовете дето прават бетонните плочки, па и кога Клани минава там

03.06.2023, 14:21 часа
"Всеки ще иска да доведе детето си в град Враца"... според двумандатника, кандидат за властта!!! Това е един от входовете към Враца, който се използва от млади хора и от много други, които не са приятели на г-син Каменов или на приятелите му! Хвала!

Кога ще ги стигнем

03.06.2023, 13:38 часа
Враца малката Швейцария 2023 година
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha