ДАНС претърсва 4 адреса, свързани с Бойко Борисов, изземват се тонове документи

ДАНС претърсва 4 адреса, свързани с Бойко Борисов, изземват се тонове документи Вчера са проведени на територията на София и околността претърсвания и изземвания на 4 адреси, собственост или свързани с Бойко Борисов, разкри АФЕРА.
Кликата около лицето Бойко Методиев Борисов, но най-вече самият той, са в паника.
Иззети са голям брой финансови документи като платежни, фактури, списъци с хора и притежаваните от тях фирми, и др.
Събраните доказателства към момента се складират в СГП, но по информация на ДАНС Бойко Методиев Борисов звъни вече директно, а не през посредници, до разследващите и близки до тях, за да си върне обратно събраното.
По данни на службите и Петьо Еврото се е задействал, както по собствените си теми, така и е впрегнат тутакси да прекрати проблемите на Борисов в прокуратурата.
Бойко Борисов събира спешно днес следобед новите си коалиционни приятели, за да ги увещава да организират каквато и да била постановка, но да не му се взима имунитета.
04.06.2023, 14:45 часа
5456 4
Коментари

до зоро

09.06.2023, 22:49 часа
Коги ще се оттече четвъртиглавия в ореховската канализация където му е местото? много го търпите разкарайте го наесен с придворните му кметове и наместници, метреси и всекаква друга гад.

Zoro

04.06.2023, 21:18 часа
Ореховския тулуп с четвъртитата главъ коги ще проверите седми блок на аец в Селановци построен от него за щерка му.Злите езици говорат за ссума от около 2 млн., а и автопарка му не отогвара на кметската му заплата.Да содат сички с шефа си.

miko

04.06.2023, 21:04 часа
А, Николай Иванов, кога ?! Тоя криводолски айдук съсипа две общини. Враца плаща борчовете му.

piko

04.06.2023, 20:17 часа
а кмета на Враца
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha