Врачанка и Весела Бабинова спечелиха 10 бона за благотворителност от "Стани богат" /снимки/

Врачанка и Весела Бабинова спечелиха 10 бона за благотворителност от "Стани богат" /снимки/ Популярното шоу „Стани богат“, в което познанията могат да бъдат възнаградени се включи в благотворителна кампания. В първия специален епизод фокусът бе Българска хранителна банка /БХБ/ - нейната благородна и екологична кауза, доброволците и хората, които стоят зад организацията и тези, на които тя всекидневно помага.
Мотото бе "Въпрос на бъдеще": В помощ на "Българска хранителна банка".
В първия епизод, в подкрепа на каузата, се включи и директорът на Общинския център за социални услуги и дейности в Мездра – Наталия Христова, която е родом от Враца.
В отбори, съставени от по двама играчи, които се състоят от един представител на организацията и една известна личност, за каузата играха обичани български актьори - Калин Сърменов, Силвия Лулчева и Весела Бабинова. Именно с Бабинова в един отбор бе и врачанката Наталия Христова.
Двете показаха завидни познания и стигнаха до дванадесети въпрос, на който се отказаха, печелейки 10 000 лева в подкрепа на каузата.
БХБ работи с центъра в Мездра от 2019 година насам. С продуктите, които се доставят, се подпомагат потребителите на домашен „Социален патронаж“, „Дома за стари хора“ и ТО на „Съюза на слепите“.
06.06.2023, 15:35 часа
3088 1
Коментари

мдааа

07.06.2023, 07:22 часа
Тая,, добра'' жена що не си работи във Враца ми от години се е впила в Мездра като кърлеж
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha