Калин Каменов връчи дипломите на лауреати от ППМГ-Враца /снимки/

Калин Каменов връчи дипломите на лауреати от ППМГ-Враца /снимки/ На тържествена церемония 128 възпитаници на ППМГ “Акад. Иван Ценов” - Враца получиха дипломите си за успешно завършено средно образование.
Кметът на града Калин Каменов призова зрелостниците да носят Враца в сърцето си и да работят за развитието на родния си град.
„Вие сте отговорни млади хора, които трябва да бъдат пример за подражание. Не се отказвайте пред трудностите, бъдете жадни за знания и след като завършите висшето си образование – върнете се в родния град и работете за неговото развитие! Не забравяйте, че от днес сте посланиците на Враца по света!”, каза още Каменов и връчи почетни плакети и медали на най-изявените ученици.
Директорът на гимназията Татяна Василева пожела на учениците успешна реализация.
„Вашата амбиция, постоянство в обучението и талантът Ви са в основата на завоюваните постижения, с които всички ние се гордеем и Ви благодарим! Бъдете здрави! Вярваме във Вас! На добър час!“ - добави още Василева.
С отлична диплома завършват общо 114 зрелостници, а голяма част от възпитаниците вече са приети във висши учебни заведения.
На тържествената церемония по дипломирането присъстваха още представители на училищното настоятелство, експерти от РУО, общински съветници, педагогическият колектив, ученици и родители.
21.06.2023, 14:24 часа
1344 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha