Теа Таирович ще пее в Козлодуй

Теа Таирович ще пее в Козлодуй Фестивал на рибата ще се проведе този уикенд в Козлодуй, по повод Световния ден на риболова – 27 юни и Международния ден на река Дунав – 29 юни. 
Празникът ще започне още в 6 часа сутринта с риболовно състезание, в което могат да се включат всички желаещи, без да е необходимо предварително записване и без възрастови ограничения. Официалното откриване е предвидено за 10 часа, когато победителите в състезанието ще бъдат наградени. Наградите ще са за най-голям улов, за най-млад и най-възрастен рибар, и за най-голяма уловена риба.
Ще има и кулинарен конкурс, в който ще се включат пенсионерските клубове от региона. Ще се търсят най-вкусните рибни ястия сред чорбите, предястията и основните ястия, награда ще получи и най-автентичното рибно блюдо, обясни Нейчева. По обед гражданите и гостите на Козлодуй ще имат възможност да опитат и рибната чорба, приготвена от известния шеф-готвач Иван Манчев.
Час по-късно на малката поляна в „Ботев парк“ обедната концертна програма ще открият ансамбъл „Чинари” и трио „Булгарина” със солист Румен Малинов, след което на сцената ще се качат квартет „Славей” и фолклорният изпълнител Юри Крумов.
Предвидена е томбола за всички присъстващи, които желаят да пуснат талон в специално поставената в района на парка кутия. Преди вечерната програма ще бъдат изтеглени петима победили, като голямата награда ще бъде прясно приготвено рибно ястие.
Във вечерната концерта програма ще участват българските певици Галина Димитров и Теодора, гостите от Гърция Аристос и бенд, и сръбската певица Теа Таирович. Водещ на фестивала ще е актьорът Васил Драганов.
23.06.2023, 13:15 часа
2801 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha