Щедри сърца! „Благотворни приятели“ осигури фаянс и теракота за банята на семейството от Уровене

Щедри сърца! „Благотворни приятели“ осигури фаянс и теракота за банята на семейството от Уровене Днес „Благотворни приятели“ помогна за пореден път на семейството от врачанското село Уровене, научи агенция BulNews.
Членове на Сдружението доставиха в къщата на Благородка и Анатоли фаянсови и теракотни плочки, необходими за изграждането на баня.
Припомняме, че доскоро семейството живееше без вода в жилището си.

Какъв Шенген, каква Еврозона?! В европейска България семейство с 3 деца живее в къща без вода /снимки/

Историята на бедното семейство с три деца провокира „Благотворни приятели“ да започне мащабна дарителска кампания. С тяхна помощ бе узаконена къщата и бе прекаран водопровод до имота. Анатоли пък започна работа в „Строител-Криводол“. Семейството получи като подарък нови бойлер и пералня. От белослатинската фирма пък „МиАр“ подмениха дограмата и входната врата на къщата.
Вече са на финала общите усилия да се изгради баня и тоалетна. По този повод днес бяха доставени и необходимите плочки и фризове, с които ремонтът да приключи.
Така ще бъде сложен край на унизителната ситуация семейство с 3 деца да живее в къща без вода и при липсата на минималните хигиенни условия.
За „Благотворни приятели“ остава удоволствието, че успя да промени завинаги живота на тези хора.
28.06.2023, 14:44 часа
2886 1
Коментари

баси

28.06.2023, 16:36 часа
Ма тия цял живот чакат някой друг да им оправи къщата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha