Мизерия! Семейства от Монтана живеят при нечовешки условия в гора в София /видео/

Мизерия! Семейства от Монтана живеят при нечовешки условия в гора в София /видео/ Семейства от Монтана живеят при нечовешки условия в дървени бараки насред ловния парк в София. 
За случая сигнализира група доброволци, които се грижат за парка, предава Нова тв. По думите им, десетина семейства с малки деца, дори пеленачета, оцеляват под открито небе. Те са си направили бараки, временни постройки и са си създали селище насред столицата.
Хората казали, че дошли от Монтана, но нямат пари за квартира. Мъжете в групата работят, а семействата им се заселили в парка.
По думите им, те искат да останат там до края на лятото, тъй като през септември децата ще започнат училище.
Катунът обаче има  всички белези за незаконно селище. Освен това крие и различни рискове. Условията са мизерни и не предразполагат живеенето на хора, камо ли пък деца. Освен това, в случай на пожар, може да се стигне до сериозна трагедия.
Селището на монтанчаните се намира близо до зоопарка. Според плана му за евакуация, в случай на нужда животните се пускат на свобода, което може също да доведе до фатални последици. 
„Хората имат нужда от спешна социална помощ“, категорични са подателите на сигнала.

10.07.2023, 11:09 часа
9123 2
Коментари

А така ,де

10.07.2023, 20:31 часа
пишете ги героите брюк-селски , ама за нещо нормално - няма помощи и т.н. Ами дай да се заселя в Докторската градина и да ме пишете , че и помощи , че и музика и снимки ,филми - ехеее ! Иначе - мрем като доматите тази година..!!!

един Българин

10.07.2023, 17:45 часа
Това ми хареса;според плана за евакуация се пускат животните.Ами решете проблема като не ги храните животните няколко дена и евакуирайте животните през нощта и не законните бараки ще изчистите.......
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha