До края на лятото: „Строител-Криводол“ ударно разкрасява Враца /снимки/

До края на лятото: „Строител-Криводол“ ударно разкрасява Враца /снимки/ Топ строителната фирма на Северозапада „Строител-Криводол“ ударно разкрасява Враца, научи агенция BulNews. До момента екипът на инж. Мариел Спасов е завършил успешно 16 проекта на общината, а до края на лятото те ще станат близо 50. 
Първата придобивка за врачани бе напълно ремонтираната улица „Стоян Калъчев“ в центъра на града. Там бе подменена настилката, тротоарите и бордюрите. 
Фирмата „Строител-Криводол“ е спечелила обществена поръчка на местната управа за сумата от 6.5 милиона лева. Средствата са от местната хазна и с тях е предвидено да бъдат обновени голям брой улици, междублокови пространства и паркинги в кварталите и централната част на града. 
Към момента са готови 16 проекта от първите 20, зададени от общината. До дни ще бъдат завършени още два обекта, а до края на месеца – и последните два. По-голямата част от тях са в ж.к. „Дъбника“, но има и такива в кварталите „Младост“ и 72. 
След това са предвидени още 25 обекта в целия град. Отново ще бъдат обновявани улици и междублокови пространства в различни квартали и в центъра.
Според амбициозния план на „Строител-Криводол“, те трябва да бъдат завършени до края на септември. 
13.07.2023, 08:50 часа
4700 2
Коментари

Капитан Петко Войвода

13.07.2023, 18:18 часа
Най-добрите! Ако искаш да ти се свърши качествено работата, наемаш Строител-Криводол!

Калин К

13.07.2023, 13:55 часа
Идат избори, сакам па да съм кмет
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha