Радост за очите! Стилиян Чомаковски събира ТОП красавици на бляскаво парти в Бяла Слатина

Радост за очите! Стилиян Чомаковски събира ТОП красавици на бляскаво парти в Бяла Слатина Популярният бизнесмен и ценител на женската красота Стилиян Чомаковски стяга голямо парти в Бяла Слатина, научи агенция BulNews. На бляскава церемония ще се съберат ТОП красавиците на града, а една от тях ще бъде коронована за новата Мис Бяла Слатина. 
Събитието ще се проведе този петък, 21 юли, от 20 часа. Плувният комплекс в града ще се превърне в подиум, на който ще дефилират 15 момичета от града. Те ще бъдат оценявани от безпристрастно жури, чиито членове няма да бъдат на местни хора. Негов председател ще бъде продуцентът на Nu Boyana Film Studios Гаел Бонел Санчес. 
За доброто настроение на гостите, отишли да напълнят очите си с красота, ще се погрижат певицата Веси Бонева и саксофонистът Светлин Кръстев. Водеща на събитието ще бъде Боряна Баташова, която също ще поздрави публиката с музикални изпълнения. 
Организаторите обещават още много изненади, светлинни ефекти и пищна празнична заря за финала. 
Победителката, която заслужи короната на Мис Бяла Слатина, ще има уникалния шанс да представи града на конкурса Мис България. Ще бъде присъдена и специална награда от публиката. 
Всички претендентки за титлата пък ще получат подаръци от „Чом Стил“, „Your Purple“ и тенис клуб „Бела Понте“.
Градът вече тръпне в очакване на бляскавото събитие. То се радва на огромен интерес и повечето VIP маси вече са запазени. 
Ако и вие искате да се насладите на пословичната хубост на белослатинки от първия ред, можете да направите резервация на телефон: 0889431014.
 
20.07.2023, 08:50 часа
2626 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha