Парад на красотата! Мила Радева е новата “Мис Бяла Слатина” /снимки/

Парад на красотата! Мила Радева е новата “Мис Бяла Слатина” /снимки/ Мила Радева е новата “Мис Бяла Слатина”. Тя е ученичка в СУ “Васил Левски”, където изучава “софтуерни и хардуерни науки”, а през свободното си време чете книги и се отдава на фитнес.
Първа подгласничка на победителката стана Грети Къшева, а на третото място се класира Елица Елинова. “Мис Бяла Слатина 2023” спечели и стилна фотосесия от лавандулово поле Алтимир - “Your Purple”, която получи от собственика Петьо Иванов. А специална награда на генералния спонсор “Лице на Чомстил”, отиде при Кристияна Андреева.
12 момичета на възраст от 16 до 23 години се впуснаха в надпреварата за короната. Конкурса се проведе в  градския плувен комплекс и протече в две дефилета: бански костюми и официални тоалети. “Мис Бяла Слатина 2023” е част от веригата “Мис България 2023” и “Мис и Мистър Северозападна България 2023” - чиито домакин, ще бъде старопрестолния Видин.
Пет членното жури бе в състав: Гаел Санчес – мениджър в “Ню Бояна” и организатор на конкурса “Мис България”.  мениджърът в “АЕЦ Козлодуй” и участничка в телевизионния формат “Ергенът” -  Деница Дишкова. Лора Асенова – носителка на множество титли, сред които “Мис Северозападна България 2017” и “Мис Вселена България 2019”, диетологът д-р Мария Николова и мениджърът на “X Model Group" и представител на “Интерсаунд” за Северозапада Ивайло Йосифов.
Много предприемачи, бизнесмени, светски личности и политици, сред които и кмета на община Бяла Слатина инж. Иво Цветков, бяха гости на изисканото събитие. 
Стил и класа на конкурса придадоха шармантната водеща Боряна Баташова и певицата Веси Бонева, която взриви публиката в препълнения градски плувен комплекс с горещите си хитове в акомпанимента на саксофониста Светлин Къслев. Публиката се наслади и се включи активно и в изпълненията на Търнавския ансамбъл “Чомстил”.
Ексклузивният организатор и домакин Стилиян Чомаковски се бе погрижил и за атрактивните сценични ефекти и грандиозна заря, съпътстващи модната надпревара.
25.07.2023, 10:33 часа
3780 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha