Мария Цънцарова се разведе /снимки/

Мария Цънцарова се разведе /снимки/ И Мария Цънцарова е преминала в отбора на разведените звезди, шушукат в тв средите. Журналистката от Би Ти Ви потвърди косвено, че бракът ѝ се е разпаднал, като свали брачната си халка и годежния си пръстен, дарени ѝ от съпруга ѝ Симо.
От известно време насам двете бижута, символизиращи любовта ѝ с бащата на двете ѝ деца, не блестят на ръцете ѝ дори по време на ефир, забелязват зрители. Преди това Мария не ги сваляше, но очевидно проблемите в семейния ѝ живот са се задълбочили и се е стигнало до разлъка.
Русата журналистическа амбиция повече от 6 години не се е появявала публично със съпруга си Симо. Още миналата година плъзнаха слухове, че връзката им била обтегната до краен предел. Острието на Би Ти Ви отдавна не публикува и семейни фотоси с любимия в социалните мрежи, както правят всички нейни колеги, а се е фокусирала изцяло върху работата си за сметка на личния живот.
Впечатление прави, че в последно време Цънцарова предпочита да ходи по почивки изцяло в женска компания, придружавана от свои близки приятели, а не семейно. Въпреки недвусмислените сигнали, които тв водещата отправя, че статутът ѝ на омъжена жена се е променил, тя продължава да спазва обета си да не говори за личния си живот публично. С драмите в брака ѝ били запознати шепа нейни близки, а Мария нямала намерение да прави раздялата си публично достояние.
Журналистката и ученическата ѝ любов Симо се венчаха през 2014 г. в луксозно шато в близост до Сопот. Връзката им започва още докато са гимназисти, а предложението за брак идва навръх 30-ия рожден ден на Симо. Към днешна дата Голев дори не следва майката на децата си в социалните мрежи. Двамата са родители на двама синове, грижите за които не е ясно как са поделили. Големият Георги се появи на бял свят през 2017-а, а малкият Костадин – две години по-късно. Цънцapoвa работи дори когато бе в напреднала бременност. Тя си позволи само по eднa година отпуск по майчинство от страх да не бъде изместена от колежки в телевизията.
Симо винаги е странял от публичност и за него се знае само, че се занимава с частен бизнес в сферата на компютърните технологии. Той е собственик на фирма, която предлага разработка на уебсайтове, софтуери и други сходни услуги. В последните години обаче печалбите ѝ не са били задоволителни.
04.08.2023, 13:11 часа
1104 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha