Иван Гешев потвърди, че записът, в който Бойко Борисов унизи Караянчева, е истински

Иван Гешев потвърди, че записът, в който Бойко Борисов унизи Караянчева, е истински Записът, изтекъл преди 2 години, в който освен цинизмите по адрес на тогавашната председателка на парламента Цвета Караянчева глас като на тогавашния премиер Бойко Борисов се чува да казва, че е наредил на държавни органи да ударят частна фирма; да се хвали, че е предварително уведомен, че на бившия зам. министър на икономиката Александър Манолев ще бъде повдигнато обвинение; да говори вулгаризми по отношения на европейски премиери; че ще "изгори" Елена Йончева и т.н., е автентичен. 
Това се разбира от последното изявление на бившия главен прокурор Иван Гешев, който като новоизлюпен политик всеки ден коментира във фейсбук горещи теми. Гешев е категоричен, че гласът е на Борисов, макар и докато беше главен прокурор прокуратурата направи извода, че престъпления в записа няма и отказа да образува разследване по скандала, без дори да назначи експертиза. Или поне това се знаеше до момента. По същата проверка сведения бяха снети както от Борисов, така и от Гешев.
В типичния си объркан стил Гешев стига до записа, започвайки от пресния случай с оставката на Вежди Рашидов, в която той намира възмутителен двоен стандарт.
"Вежди Рашидов допусна грешка, извини се и постъпи достойно, като днес подаде оставка и напусна Народното събрание. По същите морални критерии, наложени от анархо-либералната общност, трябваше да видим още поне две оставки - тези на Борисов и на зам.-председателя на НС Никола Минчев", казва Гешев. И продължава: "Всички си спомняме как преди години Борисов се отнесе към една българска жена (нарече я ПКП), а чрез нея обиди и целия народ. Оставка обаче няма."
Според Гешев Минчев трябва да се оттегли, защото се усмихвал на думите на Рашидов, без да се намеси.
09.08.2023, 19:47 часа
1990 1
Коментари

от пожарната

10.08.2023, 19:26 часа
Зелена и неузряла ТИКВА сам съсипа партията само борчетата вървят при него със 7 клас групират се подготвят за изборите, който категорично ще загубят и във Враца.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha