Само в BulNews! Намериха човешки череп в двора на къща във врачанско село /снимки 18+/

Само в BulNews! Намериха човешки череп в двора на къща във врачанско село /снимки 18+/ Човешки череп е открит в двора на къща във Врачанско, научи ексклузивно агенция BulNews.
На зловещата находка се натъкнал вчера Е. Ф. в Главаци. Мъжът е от съседното село Ботуня и се занимава с дейности с бобкат. 
Вчера, около 10.30 часа, отишъл в частен имот в Главаци, където имал ангажимент да изчисти двора на къща, която била наскоро закупена от жена. Мъжът започнал разчистването на обраслия парцел и след няколко изхвърлени камиона, при поредния изкоп, се натъкнал на човешки череп. 
Човекът веднага сигнализирал кметицата на Главаци Светлана Иванова. Жената пристигнала на адреса и повикала на място кварталния полицай за зловещата находка. Малко след това в къщата пристигнали екипи криминалисти. Ченгетата огледали района обстойно, правили измервания и взели проби от място, след което черепът бил откаран в лаборатория на областната дирекция на полицията във Враца.
По неофициална информация, къщата не е обитавана от около 3 години. Жената, която към момента стопанисва имота, останала втрещена от находката, която била открита в двора ѝ и се надява той да не е бил декор на извършено престъпление.
25.08.2023, 08:50 часа
22140 1
Коментари

Мале

25.08.2023, 22:54 часа
Има дупка в челото може да е бил гръмнат или ударен с нещо в челото което да е предизвикало смъртта
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha