Циците на Бела Торн ще пръснат този бански /снимки/

Циците на Бела Торн ще пръснат този бански /снимки/ В света на шоубизнеса често има ситуации, когато звездите се стремят да привлекат вниманието на обществеността с помощта на предизвикателни визии, следвайки мотото, че „сексът продава“.
Разбира се, това води до разгорещени дискусии сред феновете, спорове и желания хайп.
Бела Торн често използва тази проста техника. Бившата звезда на Дисни, актриса и певица често излиза извън стандартите и стереотипите на Холивуд с действията си.
Бела, известна с пищния си и независим стил, често попада в полезрението на обществеността. Тя винаги открито и честно изразява своите вярвания и стремежи: звездата насърчава идеята, че всеки има право да изразява себе си и своята индивидуалност, без да се страхува от осъждане от обществото. Именно тази идея отразява нейните образи за мода и красота.
Но не всички одобряват това. Не е изненадващо! Сега актрисата е на 25 години и вече шокира хората с вида си. Тя или си прави скандална татуировка на палаво място или пък си слага пиърсинг на интимно местенце. Преди време звездата се похвали с необръснати подмишници.
Не минава ден, в който Бела да не сподели поредния горещ кадър с феновете си. Наскоро папараците заснеха Торн с приятеля й Марк Емс на плажа. За да се отпусне на брега на океана, Бела избра такъв бански, че става неудобно само да я гледате.
Изглежда, че й е поне три номера по-малък. Малките парчета плат не покриват абсолютно нищо!
Нито двамата, нито хората около тях обаче се смутиха от вида на джинджърката. Е, поне може да се твърди, че тази двойка се е намерила - въпреки че Емс е с 19 години по-възрастен от момичето, той е на 44 години.
Марк и Бела се срещат от година и наскоро обявиха годежа си
27.09.2023, 12:00 часа
1378 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha