Руди Василев поиска незабавно оставката на Денков

Руди Василев поиска незабавно оставката на Денков "Премиерът Николай Денков да подаде оставката си веднага, за да не се мъчи повече", сподели Радостин Василев - бивш министър на спорта и член ан ИТН, а впоследствие и на ПП.
Юристът призова това от парламентарната трибуна на НС.
"Сторих това в сградата, символ на комунистическата партия, която не отговаря на идеите на парламентаризма. Позорно е, че ние сме отново тук. Тази зала е символ и на корупцията на ГЕРБ, защото струва 44 млн. лева. За тази сума в нормалните държави се строят стадиони", написа още в профила си във Фейсбук Васлилев.
Аргументите за оставка на правителството са безброй - от вътрешната, през външната и икономическата политика на този кабинет.
"В България станаха показни убийства, характерни за десетилетия назад във времето, мигранти са залавяни във вътрешността на страната всеки ден, пътнотранспортни произшествия и улично правосъдие.
Цялата външна политика на страната се е съсредоточила в това да гостуваме на Зеленски в бункери, както и да слугуваме на една война, която може да унищожи цялата ни държава. Има категорично несправяне в сферата на икономическата политика, растящите цени на горивата и хранителните продукти го доказват. Защо ПП-ДБ се превърнаха в същите корупционери като ГЕРБ", завърши Руди Василев.
04.09.2023, 13:57 часа
817 1
Коментари

04.09.2023, 14:43 часа
виждали ли сте как се държи циганин (в етническия смисъл), когато го сгащиш на тясно и няма изход? Ако не сте имали това щастие, можете да придобиете представа от писъците и квиченето "на умряло" на това жалко същество на което викат Руди гела.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha